1.099,-

Duelighed Online

Duelighedsteori som selvstudium med en direkte linje til hjælp undervejs. 
Write your awesome label here.

Online eLearning

Al undervisning foregår via online elearning. Licensen gælder i 12 mdr. 

Alt inkluderet

Du har ingen ekstra omkostninger i forbindelse med dette kursus.

Assistance

Direkte linje til hjælp undervejs fra din instruktør.

Materialer

Søkort, opslagsværker og instrumenter stilles til rådighed. Materialerne kan sendes med pakkepost. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Er du til selvstudium og læsning i dit helt eget tempo? Så er Duelighed Online det helt rigtige for dig. Via online eLearning og en komplet guide udarbejdet af Bådkurser.dk, får vi dig sikkert igennem duelighedsteorien.
Selvom dette er et selvstudium lader vi dig bestemt ikke stå med det hele alene. Vi tager ansvar for dit forløb, og vi hjælper dig hvis du skulle få vanskeligheder undervejs. 

OM KURSET

Selvom dette er et selvstudium lader jeg dig bestemt ikke stå med det hele alene. Jeg tager ansvar for dit forløb, og jeg hjælper dig hvis du skulle få vanskeligheder undervejs. 
Når du bestiller Duelighed Online får du:

  • Log-in til online eLearning gældende i 12 måneder.

  • Ubegrænsede eksamensforsøg

  • Hjælp undervejs fra tilegnet instruktør

  • Ingen ekstraomkostninger

  • Udførlig step-by-step guide til et effektivt selvstudieforløb.

  • Gratis lån af materialer i 45 dage**.

**Materialerne leveres tilbage efter endt eksamen eller senest 45 dage efter udlån.
Ønsker du egne materialer, udleveres indkøbsliste ved tilmelding (ca. 350kr).

FÅ TILSENDT DINE MATERIALER

Materialerne kan sendes med posten eller afhentes på A.P Møllers Alle 9b, 2791 Dragør. 
Efter tilmelding sender du blot depositum på 350 kr + 50kr i fragt til vores mobilepay, og vi sender materialerne til dig. Det er først halvvejs i dit forløb at du får brug for materialerne, så du kan under alle omstændigheder komme i gang med det samme efter tilmelding.  
Dette er nærmere beskrevet efter tilmelding. 

TIDSFORBRUG  

Inden du bestiller Duelighed Online skal du være indstillet på at sætte god tid af til egen læring Duelighedsteorien er fantastisk relevant for dig som sejler, og stiller krav til din viden. Dette kræver naturligvis en indsats af dig som elev. Med den rette planlægning og lyst til at lære, er du godt klædt på til et godt forløb hjemme i stuen.

Dit tidsforbrug afhænger af dit niveau og forståelse for emnet, og er meget vanskeligt at estimere. Størstedelen af vores elever gennemfører kurset på 15-20 timers selvstudium. Dette er vejledende, og er ikke nødvendigvis retvisende for dig.

HVORDAN FOREGÅR EKSAMEN?  

Eksamen foregår online og udbydes af godkendt eksamensudbyder hos Søfartsstyrelsen.
Den samlede eksamen er delt op i 3 delprøver i hhv. Søvejsregler, Navigation samt Brand, Miljø og Sikkerhed.

Du bestemmer helt selv hvornår du tager din eksamen. Du har 3 forsøg pr. dag i 12 måneder, og hele eksamen tages online når det passer dig. 

FÅR JEG UDSTEDT ET DUELIGHEDSBEVIS?  

Hvis du i forvejen har den praktiske delprøve, så er du også berettiget til at få udstedt et duelighedsbevis. Da jeg har en kursusvirksomhed er det ikke muligt for sailmentor.dk at udstede et bevis, men med i velkomstdokumentet, som du får tilsendt efter bestilling, er der en guide til at få udstedt beviset som kan gøres via Dansk Sejlunion. 

HVORDAN KOMMER JEG IGANG?  

Tilmelding foregår her på siden. Straks efter betaling vil du få oprettet en konto til min hjemmeside, og du vil få adgang til velkomstdokumentet med det samme. Derefter kan du komme igang med selve studiet. 

Selvom du ikke har materialerne med det samme, så er der masser af emner at komme igang med, og det er første halvejs inden i forløbet at du får brug for søkort og instrumenter. 

Skabt med